Ganska underligt

Träningen börjar halv 5. Jag ska vara där en timme innan för att göra lite styrka och prata med min tränare. Det betyder att jag måste åka hemifrån vid 3. Innan det har jag ingenting jag måste göra. Är det då inte konstigt att jag ändå får bråttom innan jag ska gå?

Så typiskt mig. Det är vad det är.


Impulsshopping mitt i natten

Jag kunde inte sova. Därför beställde jag de här från hm.com.

Kalla mig knäpp men jag kunde inte hålla mig.




Det är nu man ska sova

Hemma efter jobbet. Vi har rätt kul ändå. Både med varandra. Och åt kunderna. Men det får vi inte säga högt. Jag får ta att eränna att jag trivs.

Nu är jag pigg. Fast det är nu man ska vara trött. Gå och lägga sig och gå upp i lagom tid imorgon för att kunna utnyttja dagen. Men inte jag. För jag har vänt på dygnet. Inte jätte mycket. Men tillräckligt. Ska i alla fall borsta tänderna nu. Krypa ner i min renbäddade säng. Frasiga lakan är fantastiskt bra, eller hur Sara?

Jag är dessutom ledig imorgon. Då ska jag simma och träffa Kristina. Låter det inte som en alldeles perfekt dag? Får se om jag tar en sväng förbi centrum också. Nya HM har ju öppnat och så det kan ju vara lite roligt.

En längtan

Mina drömmar kanske inte kan bli dina. Men jag vet att vi skulle ha så roligt tillsammans. Oavsett var vi är. Vi måste nog bara mötas på halva vägen.


Sjukling utan internet

Kände det redan igår. Hatar när den där trötthetskänslan kryper på. Inte den vanliga tröttheten utan en ren utmattning i hela kroppen. När man har ont i huvudet och fryser. Imorse vaknade jag utan huvudvärk men med ont i halsen. Inte roligt alls. Jag som skulle träffa Jossie. Vi får se hur det blir. Kanske orkar med en promenad ikväll ändå. 

Sen har internet legat nere hela dagen. Använder man datorn för mycket om man känner sig helt handikappad då? Antagligen. 

Jag är arg

Det är tydligen så att någon har stulit motorn från vår båt. Vår nya fina båt. Den och två andra hade legat och drivit nere i viken på Ornö. En vänlig själ hade ringt polisen direkt. Tänk att både båten och motorn såklart var låsta. Men de var inget som hindrade. Förstår inte hur folk har samvete att ta saker överhuvud taget. Jag blir så arg inombords när saker blir förstörda. Visst, det går på försäkringen. Men det spelar ingen roll. Hur kan någon leva med sig själv när de har förstört för någon annan. Jag blir förbannad.

Vilken toppensommar vi hade tack vare vår båt. Att det finns någon som vill förstöra det.


Vilken känsla

Alla ställde sig upp. Alla sjöng. Hela globen var i extas.


Skrattminnen

Det blev en lunch på söder med mina snyggingar idag.

Foccacia och bagels på Wayne's Coffee på Götgatan. Eller heter det Reines Kaffe? Jag sa tydligen så en gång eller var det bara att det lät som det? Spelar ingen roll för gud vad ni skrattade åt mig. Fick bjuda på den. Tänk alla gånger ni dumförklarat mig. När jag vred tangentbordet  i datasalen för att ingen skulle se vad jag skrev. Det är vid sånna tillfällen min blonda sida kommer fram.

Åå alla skrattattacker i vårt hörn nere i klassrummet. Vi och Anton. Vad flummiga och fnissiga vi var. Oseriösa i allt det seriösa. Jag vill ha kvar det! Klamydiasoffan glömmer jag aldrig. Eller Peter den store 203 centimeter.

Att skratta så man får ont i magen. Det är det jag saknar.

1809 kronor

Det var det jag tjänade på fyra timmars spring i trappor. Efter skatt. Känn på den timlönen ni.

Jag ser hur sparkontot växer.


Godmorgon

Lite ovanligt för mig att vara uppe och påklädd så här dags. Men det är bara för att jag har ett monsterpass på jobbet framför mig mellan 10 och halv 8. Annars skulle jag ha legat kvar i min varma säng ett bra tag till.

Det som är lite tråkigt när man har ett jobb som jag är att jag typ inte använder några kläder. Det blir att jag drar på mig samma jeans eller klänning flera dagar i rad. Jag änvänder ju ändå bara de till och från jobbet. Tråkigt men skönt på ett sätt för det går ju snabbt att klä på sig när man inte behöver tänka efter så länge. Jag som är veligast i världen sparar en hel del tid på det.

Nej, nu måste jag ta och springa till bussen.

Läsa en bok kanske?

Det var så många böcker jag hade tänkt att läsa i somras. Brukar alltid tycka att det är så skönt att sträckläsa böcker och glömma allt annat. När jag går i skolan blir det ju inte annat än att jag pluggar till proven. Det räcker så bra! Men under den här sommaren tror jag inte att jag läste mer än två böcker. Hade ingen lust helt enkelt. Tror att jag hade för lite ledigt också.

Men nu när jag inte pluggar så tror jag faktiskt att jag ska ta och läsa lite böcker. Vet inte vilken jag ska börja med? Har en del deckare men det känns verkligen som sommarläsning så det får sparas till nästa år. Det får bli Marian Keyes "Är det någon där?" tror jag. Har hört att den ska vara bra. Lite sugen på att läsa sista Harry Potter också. Tror att jag aldrig kommer bli för gammal för det! Men den får vänta ett tag till tror jag.

Ska dricka upp mitt te nu och skynda mig att borsta tänderna så jag hinner börja lite innan det är dags att sova.

 

Minus en blir det inte samma sak

Det verkar inte vara meningen att vi tre ska ses. Vilken dag som helst kan man väl ta att få jobba över någon timme. Men inte för många och inte idag. Stackars Sara som missade mysmiddagen och stackars oss som fick klara oss utan henne.

Vi saknade dig bland alla hamburgare och klyftpotatisar.


Hamburgare gjorda med kärlek

Ikväll ska jag göra hemmagjorda hamburgare. Blev av någon anledning otroligt sugen på det när jag jobbade igårkväll. Jag har precis varit och köpt köttfärs. Men tror ni de hade fräsch sallad och hamburgebröd? Såklart inte. Så nu får jag åka förbi en till affär innan jag ska simma. Känns ju lite halvonödigt. Menmen.

Har sett fram emot att simma enda sen jag var nere på träningen förra veckan. Känns underbart att träna för att jag vill och inte för att jag känner att jag måste.

Tillbaka till hamburgarna. Ni tror väl inte att jag ska laga mat till mig själv? Nejdå. Ikväll blir det mys med Sara och Kristina. Längtar.



Tänk vad tiden går. Ayia Napa var nog den knäppaste veckan jag upplevt <3

Otroligt

Igår var det 18 stycken som läste min blogg!

Vilka är alla?! Smått otroligt att så många läser det jag skriver. Lite roligt är det allt måste jag erkänna :)

Sol

Vilket fint väder! Jag känner att jag blir glad då. Hade helst suttit på ett café med en latte i handen. Men fick nöja mig med en joggingrunda (idag igen!) ute i skogen. Det var faktiskt skönt. Ska fasiken komma igång med träningen igen! Nu har jag sagt det här också så nu finns ingen återvändo.

Ikväll blir det stängning på jobbet.

Kvällspromenad

Jag höll på att messa Kristina men kom på att hon faktiskt inte var mer än några 100 meter ifrån mig. Det blev en promenad i mörkret istället. Inte alls fel.

Jag har varit glad idag. Mest för att jag har haft på mig en otroligt fin tröja.


Jogga kanske kan bli min grej ändå?

Känner mig alltid duktig efter jag har sprungit. För det är inte värst roligt. Men vilken bra träning sen. Nu har jag tagit ett bad också. Lyxigt värre. Det finns risk att jag låter som Blondinbella när jag säger det här. Men det är allt roligare att träna om man har snygga träningskläder. Jag lånade mammas. Skitsnygga! Skulle allt bra gärna vilja ha egna. De här skulle jag inte säga nej till.


<3

Det finns dagar då jag saknar er mindre och dagar jag saknar er mer. Idag saknar jag er mer.



Jag tänker på er

Gänget är tillbaka

Igår var en lång dag. Jobbade från 11 till 7. Många timmar och mycket ob så det gillar jag. Sen var det bara för mig att knata hem till Kristina för att ta en snabbdusch, äta god middag och göra mig i ordning. För ikväll var det ju dags för utgång med kära vänner som jag inte har sett på flera månader. Taggad!

Vi småpang till bussen och jag blev varm som vanligt. För andra gången i mitt liv när det är utgång upptäcker jag med förskräckelse att jag hade glömt marcara. Skratt! Vi åkte i alla fall hem till Evve och hennes lilla fina lägenhet på Östermalm. Jag vill också ha! Vi mötte Emil på vägen i sin coola glasögon. Hemma hos henne var redan hennes pojkvän och massa igenkända ansikten. Så roligt att se alla. Har ju saknat er.

Ryktet sa att vi skulle till Ice. Hade jag vetat från början att det var gamla Vibe hade jag protesterat. Men sen var det lite sent för det. Stället har jag aldrig gillat. Men sällskapet var dessto bättre så det blev ändå en lyckad kväll.

Titta och njut!



Nu ska jag ta bilen till centrum och äta lite sen lunch med Assrin innan det är dags att jobba igen.


Magnifikt

Coldplay är för bra.

Lite nervös var jag allt för att blocketkillen skulle lura oss. Men ej. Han var precis så hederlig som han lät i telefonen med sin göteborgsdialekt. Stressad var jag också när jag sprang från jobbet. Men jag kunde ju ha tagit det lugnt. Jag hann ju till och med träffa snygga Evelina innan de började.

När det började sen! Kände jag hur det var värt varenda krona. Aaa! Den ena låten överträffar den andra. Vilken stämning. Fix You är svår att beskiva. När man känner det längs ryggraden. Viva La Vida, fy fasiken. Vad ska jag säga? Skulle kunna rabbla upp varenda låt. Så grymma de är!!

Fler bilder kommer en annan dag. Lite ledsna är vi över att vi inte var smartare så att vi fick in systemkameran. Hmm. Majas mobilkamera är bättre än man tror som tur är. Min däremot är inte är något att hurra för. Trist. Men vi filmade i alla fall till det fullladdade batteriet tog slut! Det är allt bra jobbat.


Maja du hade rätt. Vi hade ångrat oss.

Älskar den här låten



If you love me
won't you let me know?
 


Jag är bara så glad

Te och muffins i Saras kök. Åå vad jag har saknat henne. Hon hade börjat baka typ 10 minuter innan jag kom. Är man inte bara för bra då? Vilken bra start på dagen. Hon har förresten fått jobb i Norge! Otroligt men sant. Vad avundsjuk jag är! Känner hur min mage bara skriker  "jag vill också!". Nu är det bara jag kvar som ska börja ta tag i mitt liv.

Dagen fortsatte bra också! Helt otroligt underbart. Efter jag hade varit och simmat som bara det var roligt fick jag ett överraskande positivt telefonsamtal. Jag ska på Coldplay! Tänka sig vad roligt. Jag, Maja och Carro. Perfekt. Wieee!

Nu ska jag fika för andra gången idag. Det är Jakob som är på myshumör.


Bra och mindre bra

Idag har jag träffat Sofie. Det borde jag göra oftare. Hon är så bra. Fick höra nyaste skvallret. Alltid lika spännande. Vi åt lunch hemma hos henne och sen var det dags att gå till jobbet. Stängning var det idag.

Imorgon är jag ledig. Ska se vad jag ska hitta på för roligt då. Finns många bra alternativ.

Det som bekymmrar mig lite mer är att alla SATC-avsnitt nu har gått på tv. Boxen står högst upp på önskelistan. Men vad ska jag nu titta på innan jag somnar?!

The Bucket List

Jag tycker om när man efter att sett en film känner att den var något speciellt.
Att jag får en tår i ögat gör den oftast ännu bättre.

Det här var en sådan film. Fin.


En kräftskiva på Ornö

Springandet gick bra. Upp och ner. En del hiss med. Snabba och duktiga var vi!

Efter det var det bara att snabba sig hem för att ta en dusch och ta bussen till Dalarö. Mor och far hämtade mig med vår fina båt och vi åkte till Ornö i blåsten. Ganska uppfriskande faktiskt. Men kallt. Jag gillar det. Man känner att lungorna får syre.

På Ornö var det fullt hus. Familjen. Mina kära kusiner. Och söta Sara. Det var ju dags för kräftskiva. Äntligen! Då ska man vara många. Fast det här med kräftor är egentligen inte min grej. Mest kladdigt. Fast mysigt är ordet. Då kan jag stå ut med att det svider på händerna.

Hemfärden var härlig. Vad går upp mot lite sol på näsan så här på hösten.





Nu ska det springas i trappor

Jag ser det som superbra träning.

Sen tjänar vi rätt bra pengar med.

Och jag får träffa Kristina.

En lång morgon

Det gillar jag. Att sova ut. Äta frukost och sen bara göra ingenting i flera timmar. Samtidigt som man lyssna på lugna favoriter på alldeles för hög volym. 

Tur att ingen är hemma och ser mig.

 

Jag är bra på att tycka synd om mig själv

både när jag är ledsen och som nu när jag plötsligt blev hyperförkyld på en natt. Jag genomled en lååång jobbdag. Fy vad timmarna kan gå långsamt. Trodde jag skulle somna. Kallt som sjutton var det också. Ja, stackars mig.

Carrie har flyttat till Paris. Då är det inte många avsnitt kvar till Big dyker upp.

Godnatt


Sovdags

Det var riktigt roligt att simma igen. Lika lite som jag har saknat det lika kul var det när jag väl tog mig kragen och åkte dit. Så nu är det morgonträning på fredag som gäller! Haha fy för att gå upp vid fem men va fasiken, vad gör man inte!

Jag har i för sig blivit förkyld. Så det blir ingen pangstart på träningen ändå. Ska ta och krypa ner under täcket nu. Ska ju faktiskt upp och jobba redan vid halv 10 imorgon. Jag som har blivit så van att jobba kväll. Att sega sig hela morgoen. Det blir många timmar imorgon men sen har jag ju hela kvällen på mig att hitta på något mysigt.

Min lediga dag

Jag måste rycka upp mig. Har suttit framför tvn eller datorn fram till nu. Hjälpt Sara att lätta på sin jobbiga känsla i magen som jag tror försvann lite grann till slut i alla fall.
 
Kan vara dags att göra något år min egen onyttighetskänsla. Kan man säga så? Det får nog bli simning idag trots allt. Det var ju ett tag sen. Tre månader (!) Det är ju sjukt hur lätt man kan vänja sig av med något man har levt med varje dag. Jag har inga fler undanflykter. Sen vet jag ju hur duktig man känner sig efteråt. Så hoppas jag att Cissi är där.

Vi får se vad som händer ikväll. Jag hopppas inte. Men jag vill träffa honom.


Vilken ska jag välja?

Jag behöver en ny kofta. En lite längre skulle vara skönt nu när det känns som det börjar bli höst ute. Har 25% på ett valfritt plagg på H&M så tänkte passa på. Jag har lite svårt att bestämma mig bara men grått eller svart känns alltid bra.



Kanske någon av de här?


Hemma

Nu är jag hemma från jobbet. Tur att min pappa faktiskt är snäll innerst inne och hämtar mig när jag jobbar stängning. Tack pappa.

Det är SATC på tv också. Då blir man glad. Fast jag gillar inte ryssen. Därför är de här avsnitten inte så värst bra. Tur att jag har sett det förut så jag slipper vara orolig.

Imorgon är jag ledig. Undra vad jag ska hitta på då. Äta lunch med mamma kanske. Ta en promenad är ett annat alternativ. Kanske pallra mig ner till simningen. Eller så går jag helt enkelt inte upp. Det känns lite lockande.

Kristina börjar i alla fall ett nytt jobb imorgon. Så ska tänka lite extra på henne. Det blev en mysig lunch föresten. Salladen blev bra men bäst var sällskapet.

Humörsvängningar?

Tänk vad ett par rader kan göra. Idag vaknade jag med ett leende på läpparna . Jag blir inte klok på mig själv. Måste lära mig att tygla mitt humör!

Jag fick mail från Matilda. Hon har det bra. Kommer kanske ta ett tag att vänja sig med det amerikanska livet men med frukt och yoghurt på rummet klarar man sig långt!

Kristina kommer förbi mig om ett tag. Då ska vi äta lunch. Undra vad jag ska hitta på? En sallad skulle vara gott. Då skulle mitt goda bröd kunna ätas upp också. Kanske bäst att äta lite frukost nu då innan hon kommer. Men sängen är ju så skön.


En sådan här fin kycklingsallad med rostade cashewnötter vore inte fel.


Ha en bra dag!


Jag gillar bröd med lång hållbarhet

Det blev ingen myskväll. Tur att brödet håller sig länge.

Konstigt nog är jag plötsligt på städhumör. Lite damsugning kanske skulle vara något så här på kvällskvisten. Haha. Då skulle nog min redan sura familj aldrig släppa in mig igen. Det lockar att utmana ödet.

Det är söndag vilket betyder att det inte är något Sex and the city på tv. Trist. Vad ska jag då somna till?

Det är bara att hoppas på att det blir en bättre dag imorgon.

En vanlig dag nu för tiden

Kom precis hem från jobbet. Jag gör visst inget annat nu för tiden. Massor av kvällar och helger spenderar jag numera på Ica Maxi istället för på något trevligare ställe. Men vad jag man inte för bra OB. Sen när lönen kommer och jag får föra över x antal tusenlappar till sparkontot så känns ju plötsligt allt mycket lättare.

Föresten så trivs jag väldigt bra och sen gillar jag att man kan handla lite onödiga saker utan att behöva åka iväg någonstans. Idag blev det idominsalva, handcreme, lypsyl och en kalender som jag har letat efter så länge. Jag är nöjd. Funderar på att klicka hem ett par skor från H&M också. När jag ändå är på "slösa pengar på onödiga saker humör". Har suktat alldeles för länge och de kostar ju bara 129! Vad väntar jag på?

Nu ligger jag i min säng och väntar på att familjen ska komma hem. Vi är aldrig hemma samtidigt nu när jag jobbar lite lustiga tider. Juste, jag handlade ju sånt där gott bröd som man värmer i ugenen idag också. Syster och jag ska äta det och dricka te sen ikväll. Det blir nog att låna bilen och åka och hyra P.S. I love you. Det blir mysigt.

Som grädden på moset fast tvärtom

Matilda ringde från Arlanda. Om tio minuter går hennes plan till New York och sen ses vi inte på tre månader. Axi är redan bland vattenfallen i Brasilien. 

Känns som det här bloggandet börjar alldeles för deppigt. Usch och fy. Men sanningen är att det känns litelite tungt just nu.

Men det vänder.


Magkänslan

Jag vaknade med en klump i magen. Som sedan växte och blev ännu större. Magkänslan brukar ha rätt. Det har jag lärt mig. Så därför är jag förberedd. Jag blir mest arg på mig själv att jag säger att jag tar allt som det kommer. Att jag inte har förhoppningar när jag innerst inne faktiskt har det. Men det vill jag inte erkänna eftersom jag intalar mig själv att jag inte blir besviken då om det inte blir som jag önskar. Jag borde veta att jag blir minst lika ledsen oavsett om jag säger det högt eller håller det för mig själv.

Jag hatar att inte veta. Kanske har jag rätt, eller så har jag fel. Jag skulle ljuga om jag sa att det inte spelar någon roll. För det gör det.

Ska jag våga hoppas? Vad vill jag hoppas på?

Hur svårt kan det vara

Kristina började blogga. Då ville jag också.

Jag tänkte. Det är väl lätt att ordna en blogg. Vad fel jag hade! Tre försök tog det mig att puplicera det här inlägget. Pinsamt Sara. Jag måste träna upp min tekniska sida helt enkelt. Kan man träna upp något man inte har?  Nej men ge mig lite tid bara så ska ni få se att jag också kommer ha en fin blogg att skriva vad jag vill i.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0