Skitmåndag

En pissdag kort och gott. Kunde lika gärna ha hoppats över.

I natt kommer Maja hem. Jag ska hämta henne klockan två. Måste erkänna att det är tomt hemma utan henne.

Lördag, sol och Snaps.

Yes det blev uteservering i lördags. Superhärligt och bara så himla somrigt.


Inte bara bokat utan även betalt och klart!



Ser ni vad jag ser.? Nu ligger de kanske viktigaste mailen jag någonsin fått i min inkorg. Vad händer om jag råkar radera dem? Inte för att det kommer att hända. Men ändå.

Snart bara 8 månader kvar.

Imorgon hoppas jag att jag får ta något gott att dricka på Snaps med trevligt sällskap. Eller en öl kanske? Först ska jag bara jobba och träna lite.

Sleep tight my friends.


Det här har jag gjort det senaste dygnet.

Jag har bränt mig på ugnen.
Jag har skurit mig i tre fingrar samtidigt.
Jag har backat in med bilen i staketet.
Jag har tackat ja till att jobba 6-12 en lördag.

Det var nog bara det.


JISSES. VI HAR BOKAT!

Det är sant. Det är på riktigt. Vi ska till AUSTRALIEN!! Egentligen har jag inte förstått det ännu. Inte överhuvudtaget. Sanslöst overkligt. Fruktansvärt underbart. Inga superlativ kan beskriva hur fantastiskt glad jag blir när jag tänker på det.

Jag återkommer med nedräkningen. Det är min andra hälft som sköter den.

01.01.10 åker vi. Frågan är inte om det kommer bli bra utan hur jäkla perfekt vi kommer ha det!

Time of my life

Kunde inte låta bli. Ni måste bara se de här fem minutrarna av filmen. Det är så bra att man vill gråta och skratta sig lycklig på samma gång.

Kärlek.


Dirty Dancing

Sicket roligt pass Malin och hamnade på på friskis igår. Lite lagom skuttigt med bra musik. Det gillar jag. Efteråt blev det kycklingsallad och vitlöksbröd. Så fick jag träffa Jimmy på riktigt också. Inte bara på håll på jobbet. Verkar vara en bra pojke det. Så mysigt att bo med någon man tycker om. Är nog allt lite avundsjuk. Deras lägenhet är dessutom hur mysig som helst. Älskar deras soffa! Brun och så mjuk så man bara vill skjunka in i den och somna. 

Men det var inte det jag tänkte prata om utan om Dirty Dancing. Herre jisses vilken fin film det är. Som Malin säger; "man blir alldeles pirrig". Det blir man! Jag ska börja jobba på min dvdsamling. I nuläget har jag kanske sex stycken och är det någon film som jag bara måste utöka samlingen med är det den. En riktig klassiker som jag kan se HUR MÅNGA GÅNGER SOM HELST. Det är sånna filmer som jag ska ha i mitt vardagsrum på en fin hylla i framtiden.

Längtan. Sommar. Lycka.


Nyvaken

Jag har samma känsla nu som om jag skulle gå ett år tillbaka i tiden. Hade svårt att hålla mig vaken på eftermiddagarna. Kunde tänka att jag bara skulle vila en stund och sen sov jag flera timmar i min säng. Jag hade i för sig inga problem med att sova på en träbänk i Torvalla innan träningen heller. Bara jag fick sova middag.

I morse började jag 6. Trodde aldrig att jag skulle gå med på det. Men plötsligt hade jag tackat ja till ett 6-15 pass. Bara för att jag vet att jag ska upp tidigt somnar jag ännu senare än vanligt. Så alldeles för få timmars sömn blev det i natt. Men har varit fruktansvärt pigg idag ändå. Timmarna har bara rullat iväg! Men när jag slutade. Då tog all energi slut. Precis som efter skolan. Det skulle blivit ytterligare ett Kilroy besök och träning efter det med min Axi. Det blev det inte. Istället åkte jag hem och skulle ju bara vila lite. Jag sov till halv 7.

Nu är mitt huvud fyllt av kolasås. Så känns det. Om jag ska fortsätta med klagandet värker det i fötterna efter truckskorna. Det ömmar i fingrarna också och jag har fått ett blåmärke på tummen. Fast jag har haft skitkul idag. Tror att frukt och grönt kan bli räddningen för att jag ska överleva fram till att jag åker till varmare breddgrader.

Jag ska snart rycka upp mig. Måste städa. Imorgon kommer kusinerna från Malmö för att fira påsk. Mysigt. Hoppas solen skiner i helgen så vi kan sitta i t-shirt på baksidan.


Våren gör mig lycklig

En perfekt dag igår och en minst lika perfekt dag idag.

Det är det där med livskvalite. Herregud vad man behöver det. Jag behöver det. Dricka en äppelmojito på Friday's en helt vanlig tisdagkväll. Eller sitta med solen i ögonen på drottninggatan med Lonely Planet och gulashsoppa framför sig. Det är svårt att bräcka.

Nu har jag dessutom något riktigt stort att se fram emot. Det känns redan spännande i magen.

Livet ser ljusare ut helt enkelt.

RSS 2.0