4850m under 30min?

Jag klarade det!

Efter knappt 28min kom jag flåsandes i mål. Fan vad härligt det är att ta ut sig. Känna adrenalinet pumpa. När man är i mål är man så nöjd att man tror att man ska spricka av alla endorfiner som skuttar omkring i kroppen. Känner mig så sprudlande att jag skulle kunna ta en runda till. Okej då, nu överdriver jag kanske. Haha. Men nästan. Det är lite som att man glömmer hur skönt det är att träna. Man blir pigg och glad. Lycklig helt enkelt. Sen att det var grymt mycket folk gjorde ju inte saken sämre. Vilken stämning!

Nu är det bara att träna vidare. Nästa gång blir det milen!

Tagga, tagga, tagga!

Man skulle kunna tro att det jag nu kommer säga är ett skämt. Inte att det är roligt utan att det är smått otroligt att jag, Sara, utsätter mig själv för det. Men man kan väl förändras! Om fyra timmar kommer jag jag stå sjukt laddad på startlinjen till Vårruset :D

Wish me luck!

Som att vara tillbaka i mitt förra liv

Ni kan inte gissa vad jag har gjort idag! Något som jag gjorde 6 dagar av 7 för ett år sedan. Något som jag aldrig trodde jag skulle sluta med. Jag har simmat. Riktigt roligt var det. Klart det var lite småtungt. Haha. Det är trots allt lätt mer än ett halvår sen jag senast tog några längder i Torvalla.

När jag andas på min arm luktar det klor. Känns inte alls främmande. Jag har inte saknat det. Men jag skulle nog kunna leva med det.



När simning är som bäst. Kanske saknar jag det lite ändå..

Undantag

Fan jävla skit. Trodde verkligen att det skulle lösa sig. Hade redan föreställt mig på Tylösand och i Balder på Liseberg.

Kanske är det dags att göra en fuling. Det var ju ändå Emelies idé. Värt att tänka på saken. För livet är ändå fullt av undantag. Så varför inte göra ett till? Om man alltid gjorde det man borde skulle livet vara redigt trist. Grått och förutsägsbart också. En annan sak också, om man aldrig gör saker som anses som "fel" så skulle man aldrig veta vad som är rätt heller. Undantag bekräftar regeln, right?

Förresten åt jag godis idag. Och popcorn. Undantag som sagt. På måndag börjar 2 veckors hårdkörning. Eller ska vi säga 3. Jo, 3 får det bli. 25 maj till 14 juni. Sen är det sommar på riktigt och då ska jag vara fit. Eller i alla fall ha försökt.

Hoppas på fyllesms från min vän ikväll. Det är roligt. Imorgon blir det party!

Långledig

Känns nästan overkligt att jag nu är ledig enda till på måndag! Vad ska jag göra med så mycket tid. Haha. Lär inte vara några problem. Jag började med att sova bort 11 timmar av dem. Jobbet suger. I dubbel bemärkelse. Fast det är jäkligt bra att ha när man ska till Australien. När jag tänker på det nu tror jag att jag kommer vilja utnyttja hela min ombokningstid och komma hem i början av nästa sommar. Vad ska jag hem och göra egentligen? Skaffa ett svartjobb kanske och surfa halva dagarna skulle ju vara mer än perfekt. Drömma kan man och det sjuka är att det kan bli verklighet. Om ett år ska min blogg vara så här grå och trist. 

Då lever jag min dröm på andra sidan jorden.

En 20-års present



Allt vi upplevt finns i mig och kommer aldrig att glömmas bort.


Färgfärgfärg

Ligger i min säng med fina naglar både på händerna och fötterna. Idag fick jag och Kristina äntligen till en dag då min fina födelsedagspresent kunde utnyttjas. Tack. (Kunde inte motstå två chokladpraliner heller, måste bara bekänna det Malin.) Efteråt blev det en kopp te ute på Baresso.

På lördag fyller dessutom tösen 20 år så jag var på hemligt uppdrag i en annan del av staden. Efter den 16:e kan jag visa er!

Nu kommer det aldrig bli så att jag kommer lägga onödigt många kronor på nagellack. Mavala har alltid varit min favorit. Billigt och bra. Men kunde inte motstå att lägga upp bilder på de här fina färgerna.

Jag längtar till sommaren och bruna händer. Ge mig nu!


En valborgstradition är född

Jag har ju glömt att säga att jag hade världens mysigaste Valborg med världens bästa kompis.

Den perfekta pic-nicen i Rålambshåvsparken. Kallt blev det när solen gick ner så det var tur att vi hade heta samtalsämnen ;) Och massa mat! Vet inte vad som var bäst; chokladpralinen eller kardemummabullen? Hmm. Omöjligt att välja. Men jag vet att sällskapet slog allt!


Oops

Nu ska ni få höra nått roligt som dessutom är typiskt mig. Det vill säga skitklantigt. Haha. Cyklade till och från jobbet idag. På pakethållaren har jag en påse med jobbyxor, skjorta och en regnjacka. Allt gick fina fisken på vägen dit. Hem däremot hör jag efter halva vägen att det liksom tjuter lite om cykeln. Men jag orkar inte bry mig utan trampar på. När jag nästan är hemma ramlar påsen av. Jag stannar. Cyklar tillbaka några meter och tar upp den. Vad ligger i påsen? Bara byxorna! Jag svär några gånger. Vad ska jag göra annat än att vända om. Hittar jackan efter bara några hundra meter. Skrattar lite för mig själv när jag tvingas kliva av och ta upp den. Tänker att de ändå var de viktigaste men ger ändå skortan en chans och fortsätter tillbaka. När jag kanske cyklat tillbaka en fjärdedel av vägen till jobbet ger jag upp. Inte värt slitet för en skjorta. Så om någon ser en röd skjorta på vägen mellan Mjölnartäppan och Ica Maxi så är den min!

Hade mer än gärna varit på Friaträffen ikväll. Men det blev jobb och lite extra motion som sagt. Kanske inte riktigt mogen för att kliva in där ännu heller. Lite jobbigt allt. Så därför gör jag det jag är bra på; undviker det.

3 igen

Det var mys med Kristina och Sara igår. Känns ju inte som att det var ett halvår sedan hon åkte till Hemsedal. Shit vad lite som har hänt här hemma. Skrämmande. Kvällen slutade på mcdonalds. Haha. Sötungar.

  

PUSS


Long time no see.

Det kan vara så att den här trollungen har kommit hem idag. Det betyder att det blir Sandysfika i veckan! Jag älskar det och jag har saknat det.



Kärlek till dig.

Cykla vettja!

Skitmåndagen är nästan glömd. Var i för sig en skittisdag med men nu mår jag prima!

Kanske är det för att jag har cyklat till jobbet två dagar i rad. Jag cyklar ju så fruktansvärt snabbt så att alla problem blåser bort :P Fan vilket dåligt skämt. Cyklar dessutom rätt sakta. Känns som att det är uppför mest hela tiden och vill ju inte vara en blöt fläck när jag väl kommer till jobbet. Sista biten är i för sig nerför så då hinner jag ju svalka mig lite. Cykla är lätt underskattat. Går mycket snabbare än att ta bussen och så länge man inte har jeans på sig är det faktiskt inte så jobbigt heller, så det så!

Trodde jag skulle få besök av Patrik ikväll. Men inte. Hmm. Inte för att jag är bättre själv. Bangar alltför ofta. Vet inte vad jag ska göra istället riktigt bara. Börja på en ny bok eller se en film. Titta på tv kanske. Svåra beslut en söndagkväll vill jag säga. Det där med en ny bok förresten. Har kämpat med Rachel's Holiday alldeles för länge nu. Den måste få vila. Inte för att den är dålig. Kommer bara inte in i den. Men om jag läser en tunnare bok emellan kanske jag får upp läsarsuget. Right?

RSS 2.0